2014-05-07 1717 views
今日我同老闆提早一點出來吃飯,早一點應該無咁多人,服務各樣都會好啲,但結果真係另我地好意外,係出奇地差。一來到,侍應安排我地坐邊到,係一張四人枱,一邊有個留坐的板,咁個侍應問下佢其他同事係留兩個人定四個人的位,咁那個人答佢係兩個人,那個侍應便安排我們坐這張枱,正當我們開始點菜的時候,個經理同我地講,唔好意思呢到係留咗四人位,麻煩你地轉過另一張枱,我老闆當然唔應允,因為個侍應當初問過其他人才作出這樣的安排,最後我地都有轉位。跟住令我地唔高興的係,當時同我地落單的人未落完就走咗,個收銀係負責入機的人,佢見我地張單有3個湯麵,係咁問邊個落單,因為我地同佢講我地都未落完單,個經理見到佢都覺得煩,話改就得啦。跟住我地聽到個經理講雞湯要半個鍾先得,當時只不過係12點半,唉!!咁樣點做生意,都未正識係午市高峰。我地隔離坐咗個熟客,佢一坐低個個都來打招呼,佢仲可以指定訂邊張枱,佢落完單個侍應同佢講加5蚊有豆漿,但係佢無同我地講,我唔係介意有無得飲,但係我唔高興佢地唔係一視同人,對客唔公平。佢地咁的服務態度真係唔係好得,我地一定唔會再去。

佢地咁的服務態度真係唔係好得,我地一定唔會再去。

2014-04-30
$50 (Lunch)