2021-11-13 241 views
🗻 吉列素豬扒富士山飯(菠菜汁)@Hanano_Veg 🗻尋日咁岩有事要去新蒲崗,於是就順便去咗喺Mikiki 嘅山梨花野午餐。店舖設計以櫻花同富士山為主題,充滿日本風情,風格好夢幻,女生一定喜歡!🌸💕 我大概兩點幾到,唔洗等位。店內當時有兩枱客。靜靜的好舒服。餐廳可以自己 Scan Code 落單,我一心係嚟食吉列素豬扒,就點了吉列素豬扒富士山飯,而且好快就上菜了。食物擺盤精美,富士山碟豆花飯好可愛,配上菠菜汁美味又有營養,睇得出非常用心。吉列素豬扒外面酥脆內裏非常鬆軟,配上芥辣醬好好食,一試難忘。😍食物色香味俱全,份量足。因為我唔習慣每餐食太飽,所以已經無叫四五品套餐。不過都係食唔晒啲飯。山梨花野不但環境靚,食物味道好,而且服務十分細心親切,真係非常好嘅餐飲體驗。一定會返嚟再食。😋
🗻 吉列素豬扒富士山飯(菠菜汁)@Hanano_Veg 🗻

我大概兩點幾到,唔洗等位。店內當時有兩枱客。靜靜的好舒服。

素豬扒菠菜汁蝶豆花富士山飯
Type of Meal