2023-03-24 96 views
💮忽然想食下日本野,下午時間又有空檔,咁岩友人住係附近就係呢度食下刺身,店員服務相當好,食物都幾豐富,價錢都好合理,呢度環境十分乾淨,邊等餐邊睇住師父整壽司,感覺上安心又專業💮💟牡丹蝦頭湯💟💮平時係出面都比較少見有咁特色既湯,而呢個湯真係好想試下,呢個湯真係好特別,成隻蝦放左落去,啲湯味道合適,裡面放左好多蔥,而蝦中既肉都係好好食,夠晒蝦肉💮💟海鰻天婦羅💟💮呢個真係一個小食,一送到上枱,真係好香,口感脆脆地,裡面既海鰻真係好好食,食到颯颯聲,再點一下天婦羅汁,直頭係人間美味💮💟壽司拼盤(特上💟💮呢個拼盤真係好華麗,有成九種咁多,排得好整齊,由頭到尾都係唔同款架,每樣都食到一舊絕對係滿足到我咀巴,海膽好新鮮無腥味,三文魚子有好多魚子,爆晒係嘴裏,又陣又滑,加埋壽司一齊食,味道唔會過鹹💮💟蔥吞拿魚腩細卷💟💮呢個小食都唔差,佢既腩位係脂肪,充滿著豐富既魚油,食落去唔會乾爭爭,當然要加埋鼓油一齊放入口💮

💟牡丹蝦頭湯💟

💟海鰻天婦羅💟