2013-03-01 163 views
行開銅鑼灣Shopping同搵食,經過京都廣場望望,見到有間新開o既日式居酒屋,一家人立即上去試試,當時大約六點幾,可能未太多人知好快就有位喇,一入店內感覺親切環境非常舒適,我地order了些刺身、天婦羅、壽司、串燒等等,當晚時令係池魚同埋廣島蠔(餐牌無o既要直接問侍應),廣島蠔一流配一些酸汁食很醒胃yummy!串燒order了牛舌同雞肉棒,牛舌一定要試非常juice,聽侍應講係用牛舌中間最嫩部份燒成,天婦羅o既蝦非常彈口,好味! 刺身同壽司都非常新鮮,仲有order左條盬燒鯖魚比小朋友食,好味到成條食哂,還有蛋卷同芝士酒盜都好好食,我對芝士一般都食到停唔到口,送酒一流!!最後還有紅豆同綠茶雪糕食,非常滿足o既一餐,下次必定再去幫襯多次!
yummy!

天婦羅o既蝦非常彈口,好味! 刺身壽司都非常新鮮,仲有order左條盬燒鯖魚比小朋友食

好味到成條食哂
2013-02-28
$200 (Dinner)
  • 串燒牛舌、芝士酒盜、刺身、天婦羅