2022-06-26 68 views
今日去何文田睇下寵物用品,係勝利道行下行下,見到有間門口非常日本風既日本餐廳,激發起我地食日本野既慾望,刺身丼飯我地黎喇!-自選迷你飯餐,非常豐富,有刺身,沙律,果物,漬物,十選一迷你丼,二選一壽司拼盤,紙包飲品或麵豉湯。迷你三色丼👍🏻,有呑拿魚,深海池魚,甜蝦,好豐富,魚生好新鮮,好厚切,個人特別喜歡深海池魚既魚香味。火炙壽司拼盤👍🏻,三文魚同左口魚火炙之後好有油香,正。-迷你安格斯燒牛肉飯👍🏻,牛肉燒得好香,份量又多,配上蔥同蒜粒一齊食好滿足。壽司拼盤👍🏻入面既赤蝦好大隻,好鮮甜。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食評分 : 7.5/10簡評 : 自選迷你飯餐非常豐富,咩都有得食又新鮮好食
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食
評分 : 7.5/10
簡評 : 自選迷你飯餐非常豐富,咩都有得食又新鮮好食