平時買Mos Burger都要等一陣先有得食,為左唔想等,我就懶醒用app落堂食單,咁去到就剛好有得食。用app好方便,會員的話照樣有九五折,同埋原來可以選個人口味,好似係多辣醬多洋蔥!可惜就唔可以兌換會員積分。十分鐘之後我先行到去店,原來,今晚好少人,店員見我未到,將我個包同薯條放返去廚房,佢話驚吹凍左!果下我真係呆左!比著係麥x,真係睬你都傻!而家預左好多地方都冇服務可言,所以一碰到貼心員工,就真係好似搵到珍寶咁!啲野食唔駛講照舊好新鮮好好味!筲箕灣呢間超多位乾淨又唔嘈!冇播背景音樂,當聽快餐店ASMR又幾盞鬼!

辣味摩斯漢堡

啲野食唔駛講照舊好新鮮好好味!

2023-12-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Dinner)
辣味摩斯漢堡