2017-09-08 540 views
我上個禮拜喺和民買了外賣,買了兩盒照燒雞扒便當和一份雞肉串燒盛合,返到屋企先發覺佢哋比少盒照燒雞排便當,我立刻打電話比佢哋,應該係由佢哋的經理接聽,佢二話不說立刻話幫我地落返order,仲主動提議佢搵同事送上我屋企俾我,非常貼心,因為我住的屋苑有一段距離,需要搭一程車,所以我婉拒左佢,話我會自己過嚟攞,經理就立刻主動話送兩杯飲品俾我哋,由我地自己揀。今日我再去買外賣,經理記得我,大家都寒暄左幾句。100分的服務態度,經理處理件事亦非常恰當,由一件可能令到顧客不愉快的事情,轉變成為一件客戶會讚佢哋的結果。講返嘢食的味道同質素,樣樣野都幾好食,分量亦啱啱好。

講返嘢食的味道同質素,樣樣野都幾好食,分量亦啱啱好。
2017-09-08
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)