2016-03-02 1477 views
一路都好忙無時間試非常出名既半熟芝士撻!每次行過都打排長龍,直至前幾日行過見到無咩人就即刻同朋友買左幾個試下。雖然比平時少人,不過都等左5-10分鐘,排隊既時候一直見到staff攞一盤一盤熱辣辣既芝士撻出黎,淨係睇見都興奮呀!我今次試左原味同朱古力,兩個都好好味啊!!! 原味既芝士撻遠遠已經可以聞到香濃芝士味,一咬落去面層非常軟,而餅底非常非常酥脆,中間既半融芝士餡好重cream cheese味,不過食得多會有d膩同好濟 再試埋佢既朱古力味,感覺好似心太軟,不過餅皮比心太軟酥脆,而中間既朱古力漿味道非常濃,好好味呀!我呢個朱古力控完全停唔到手 下次有機會好想試下佢地既蛋糕,個賣相都非常吸引!

下次有機會好想試下佢地既蛋糕,個賣相都非常吸引!
2016-02-24
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$25 (Tea)