2024-12-13 222 views
💬有一天好想吃日式炸串🍢,路過尖沙咀呢一間日式料理,二話不說即刻入咗去,平日晚巿真的唔太多人,心裡非常擔心🥺 。點咗杯燒酎🥃,見到日本🇯🇵師傅坐鎮,不想太過費腦汁,就自由發揮「廚師發辦Omakase 」吧👨🏻‍🍳———————————————————————————.⚜️$380 廚師發辦十串🥢和牛西冷🥩🥢天使蝦🦐🥢三元豚柳🐽🥢汁燒鰻魚🪱🥢芝麻豆腐🫘🥢鵝肝🪿🥢鱈魚🐟🥢甜薑豬肉片🫚🐷🥢南蠻炸池魚🐟🥢咖喱醬劍魚腩🐟🥢魚子蒟蒻🐟🥢親子三文魚腩🐠💬睇住取出每一款食材,簡單蘸上粉漿放入油中炸好,加上唔同嘅調味料🧂或醬料,賣相吸引之餘,真心係每一啖都食到美味嘅感覺,全部都係有鋪排有心思,亦會好期待師傅繼續處理嘅下一道炸串,十分出色同滿意,最後再追加咗兩串,非常滿足👨🏻‍🍳
———————————————————————————
⚜️$380 廚師發辦十串