2020-12-07
經過荔枝角又想飲杯咖啡兼坐低做吓嘢🤔 上網一搵就搵咗呢一間1/10試試佢😎 美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)☕️Ice Latte $45咖啡味極濃🤤 比起坊間一啲咖啡店係講佢嘅奶並唔多 令你更加可以品嚐到佢嘅咖啡豆嘅味同埋甘香👍🏻 而且味道亦都唔係好甜 感覺不錯😆☕️ Hot Chocolate $45如果唔鍾意飲咖啡嘅朋友仔嚟到都可以飲non coffee drinks架😎 呢一杯hot chocolate 外型唔使講啦 個拉花難道應該都高不過都好靚✨ 味道方面就中規中矩啦都唔算好甜嘅👍🏻要讚下嘅環境其實唔錯😙 店內所塑造嘅氣氛都係好chill 嘅💁🏻♂️不過佢嘅座位唔多而且大部份嘅位置都係tatami 形式 小編坐得來真係腳都痹晒🤭 唯一失策嘅係冇睇清楚原來星期一至四呢係冇蛋糕嘅🤢大家要留意番星期五六日你先至有蛋糕食架🍰💁🏻♂️
美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)
☕️Ice Latte $45
☕️ Hot Chocolate $45