2021-11-13 1476 views
老牌餐廳已經買少見少,鐵板的配搭較多,豬、牛、羊、龍利柳、龍蝦、帶子都有,本身跟餐是配薯菜,另外加$16可以有飯或意粉。餐牌其實仲有其他飯或意粉選擇,不過大多數人都去食鐵板餐我都係第一次去吃晚飯,因為疫情關係,枱與枱之間確實有1.5距離(因為只有五成座位開放)👍👍,地面姐姐會不斷提醒食客描安心出行,等大家食得安心。侍應服務非常快,點餐後不用十分鐘食物已經上枱,當你準備用紙巾遮住鐵板時,侍應就為你淋上燒汁,滋滋聲好好聽🤣,我叫咗魚柳及牛扒,發現魚柳有三塊牛扒兩塊,雖然都係細細塊,但係都已經鋪滿整個鐵板,底部加上薯菜,非常豐富。

餐牌其實仲有其他飯或意粉選擇,不過大多數人都去食鐵板餐