每次諗唔到食乜一定會食charm,大埔就有兩間,平時都食開另一間,令一間嘅環境會寧靜啲。如果想食charm嘅話一定要睇清楚自己想食邊間,因為兩間嘅Menu唔一樣,但都同樣好食呢一次嚟到就叫咗原味炸雞半份 $78炸雞一如以往幾好食,外皮炸得好脆,裏面嘅雞肉依然嫩滑,出面既炸衣唔會厚,食落啱啱好,配埋薯條真係好邪惡!男朋友叫咗芝士年糕泡面 $60我自己覺得中規中矩,就係一個普通嘅公仔麵😂😂韓式水冷麵 $60天氣熱熱地食返啲涼嘅面就最啱!酸酸甜甜嘅湯配上青瓜絲同埋雪梨,入口就覺得好清爽,好開胃!如果想再酸啲仲可以加醋,想辣嘅話可以食啲泡菜~一碗份量對一個女仔黎講有啲多,我就食唔晒!總括嚟講,charm嘅炸雞同埋水冷麵都值得推薦

呢一次嚟到就叫咗
原味炸雞半份 $78

男朋友叫咗
芝士年糕泡面 $60
我自己覺得中規中矩,就係一個普通嘅公仔麵😂😂

韓式水冷麵 $60

總括嚟講,charm嘅炸雞同埋水冷麵都值得推薦

$100 (Dinner)
  • 原味炸雞