2023-02-24
韓國人鍾意食炸雞全世界都知,成日睇韓劇見到好多韓國人都會炸雞餐盒外賣,賣相好靚,又有好多唔同款口味,韓國人就帶咗黎香港🐔🐔在香港已經有四間分店,由韓國人主理,主打韓式炸雞和韓國小食,以後想食都好方便👍🏻👍🏻👍🏻🐔🍗▪️半原味半甜辣有骨/ 無骨炸雞原隻全雞(14件)/ 無骨雞柳粒(800g)炸雞餐盒已包括(酸蘿蔔 ,沙律和可樂)今次揀咗我最鍾意食嘅原味和甜辣,首先賣相已經一流,餐盒分開三行,整齊又乾淨,份量係我估佢唔到咁多,所以真係好抵食👍🏻🍗原味炸雞,外皮超級香脆,肉質嫩滑好Juicy,而且好入味,同喺韓國食到嘅一模一樣🐔甜辣炸雞粒,雞柳粒肉質有彈性,一口一粒好方便,甜辣醬汁係傳統嘅韓式風味,味道香甜帶少少辣,好惹味😋一份炸雞就可以享受兩種滋味🧀▪️芝士條 / 芝士波 芝士控千其唔可以錯過,熱辣辣嘅脆外皮包住流心拉絲芝士,超正✨▪️追加酸蘿蔔食炸雞🍗點可以唔配酸蘿蔔,酸咪咪又爽又脆,可以解油膩會熱氣
[Hong Korean Chicken ]在香港已經有四間分店,由韓國人主理,主打韓式炸雞和韓國小食,以後想食都好方便👍🏻👍🏻👍🏻
🐔🍗▪️半原味半甜辣有骨/ 無骨炸雞
原隻全雞(14件)/ 無骨雞柳粒(800g)
炸雞餐盒已包括(酸蘿蔔 ,沙律和可樂)
🧀▪️芝士條 / 芝士波
芝士控千其唔可以錯過,熱辣辣嘅脆外皮包住流心拉絲芝士,超正
✨▪️追加酸蘿蔔
食炸雞🍗點可以唔配酸蘿蔔,酸咪咪又爽又脆,
可以解油膩會熱氣