2025-01-09
韓國過江龍韓式fushion菜有幾間分店約左fd christmas dinnerMOKO呢間於3樓前美食廣場既位置,半開放式環境,以綠色植物作點綴,營造自然舒適氛圍。啲食物好精緻🤣🤣香港分店以韓國總店為藍本,室內裝潢以簡約白與大 地灰兩種顏色作主調,店門前更擺放了Terrace in seaside招牌柑橘樹,給予人 一種舒適輕鬆卻帶點活潑感覺!Terrace in Seaside,原本位於韓國仁川,那是一所坐擁無敵海景的海邊餐廳。店名原意「海邊的露台」,洋溢韓國仁川本店那份放空心情。餐廳以韓式洋輕食為主, ...見到12月做緊推廣活動! 朋友話要玩😂凡點叫「落雪了!刨芝士系列」產品,可加HK$35於用餐期間,參與15秒刨芝士活動。Follow 社交平台,將所有芝士鋪滿整碟薯條❣️即可以免費換領「綠雪奶蓋聖誕西柚綠茶」一杯!少少芝士黑松露油薯條 HK$68薯條炸得十分香脆!朋友極落力刨芝士,鋪滿哂成碟薯條,好滋味😆!粒粒八爪魚意大利燉飯 HK$132我同朋友都好中意食🫶推介!意大利燉飯帶有嚼勁、呈現彈牙口感,味道濃稠,加埋流心蛋,令口感更加順滑creamy😍。八爪魚口感鮮嫩、彈牙,帶嚼
約左fd christmas dinner
見到12月做緊推廣活動! 朋友話要玩😂
少少芝士黑松露油薯條 HK$68
粒粒八爪魚意大利燉飯 HK$132
我同朋友都好中意食🫶推介!意大利燉飯帶有嚼勁、呈現彈牙口感,味道濃稠,加埋流心蛋,令口感更加順滑creamy😍。八爪魚口感鮮嫩、彈牙,帶嚼感!
韓油奶油排骨鍋 HK$185
排骨鍋可以揀原味或者辣味,非常貼心!我地叫左原味!排骨煮得十分軟腍、入味,而且份量都幾多。奶油醬汁濃郁滑順,鍋中仲有煙煙韌韌既年糕、紅蘿蔔、白蘿蔔同埋粉絲,吸哂醬汁既精華,創新又好味!
不會爬煙囪的聖誕老人朱古力窩夫 HK$138
窩夫加上水果、聖誕老人等裝飾,非常有節日氣氛😍🎄! 朱古力窩夫烘到外脆內軟,味道香濃,但又唔會太甜膩,同朋友share就岩岩好!
綠雪奶蓋聖誕西柚綠茶 HK$58
杯飲品顏色超靚,仲有個可愛聖誕老人裝飾係糖霜黎!綠茶奶蓋順滑,搭配酸酸甜甜既西柚綠茶,層次感豐富!