2017-11-09 142 views
今日同愛人泥到佐敦搵野食,見到開左間新既韓式燒烤任食,價錢合理即刻去試,去到門口已經即刻有人招呼入坐,服務員安排我地坐闊落既坐位,環境乾淨企理。放底左個袋即刻行去食物區拎野食,食物區分左3區,熟食,生食,冷盤。首先緊係拎左冷盤食先啦,都係泡菜,芽菜,魚仔,白菜仔等等無咩驚喜!另外有龍蝦沙律,sushi,同三文魚刺身。之後再坽熱盤,嘩!有咖哩炒蟹,炒硯,炒蟹非常惹昧!炒硯略嫌辣得滯。肉類選擇都幾多,豬肉都有辣豬肉,豬扒,豚肉腩肉之分,牛肉有一口牛,牛仔骨,肥牛,牛扒等等,亦有鮮蝦供應我地燒!肉醃製得惹味,煎得耐亦不會變太老太un!!服務員主動幫手換煎板。值得一提係備有較剪,方便可以剪開肉類一口一口咁食,啱哂我地啲女仕

之後再坽熱盤,嘩!有咖哩炒蟹,炒硯,炒蟹非常惹昧
!炒硯略嫌辣得滯。
肉類選擇都幾多

2017-11-08
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$207 (Dinner)