2016-09-25 240 views
今次又係食韓國嘢,但唔係炸雞,而係烤!既然有個烤爐就唔好嘥,所以除左烤雞,這裡仲有pizza食。磨菇pizza先到,外表同menu好似,簡簡單單全是芝士同磨菇,餅底香脆,芝士仍然半溶狀態,非常好味!但之後食完烤雞,凍左再食真係失色好多,所以一定要熱辣辣即食。 主角烤雞配年糕,烤雞皮脆肉嫩,個醬甜甜地,望落我覺得好似太多醬,因為我唔鍾意太多汁醬,但食落又唔錯,啲雞塊唔算細,所以係需要多少少醬。對年糕就有啲失望,年糕應該軟軟淋淋,但呢度將年糕烤到實而硬,無晒年糕嘅煙韌,唔係幾好。一定要試下呢度啲飲品,我order 左grapefruit squash, 睇下都知好味,有的似grapefruit 加Sprite !今日星期六唔算好多人,平日晚飯時間一定要訂位!

磨菇芝士pizza

烤雞配年糕
Grapefruit  Squash
今日星期六唔算好多人,平日晚飯時間一定要訂位!

2016-09-24
Type of Meal