2016-03-21 697 views
k bab是一間好似hungry korean既韓國快餐店 好適合自己一個食個餐之後去返工我大約下午3點去食 無咩人 得兩台客有下午茶tea set比人揀set有湯 配菜同飲品一杯我order左個牛肉拌飯set $50 大約5-7分鐘就有得食但佢杯熱檸水沖出黎個陣已經落左糖 勁甜 比客自己控制番落幾多會好啲味道無話特別好食 牛肉都比較少 但個拌飯唔錯既地方係佢有好多配料比你撈埋一齊 其實都幾健康 可以有D菜食下 個飯D豆苗幾好味 炒過黎 都幾香 佢有個拌飯醬可以比你撈埋黎食 辣辣地下午有特價去食會抵啲 同埋佢星期一至五1430-1700去食任何野都會送飲品一杯😂我落完單發現自己蠢左 可以唔洗嗌set想快快食餐韓國野既話可以去下 有kpop聽下 裝修都係有啲韓星poster貼係牆

我大約下午3點去食 無咩人 得兩台客

有下午茶tea set比人揀