屋企無飯食,所以搵左同樣無飯食的同事一齊食個晚餐可以有放工都約埋的同事,都幾難得!佢係一個韓式料理愛好者,所以專登搵返間韓國料理餐廳黎食門面唔算大,但平日晚餐時間黎講算多人。見到有醬油蟹同韓式火鍋供選擇,但我地都係偏向食韓國家庭料理所以都係列入考慮。點完餐後就有三小碟俾我地炒年糕係同事最愛,我自己就一向麻麻地,但因為呢碟有隻蛋,所以我就負責食左隻蛋呢碟的醬唔太辣,入到口,而同事comments係好食,年糕軟硬適中!大醬湯配左白飯,黎就係滾滾下架!所以好熱!咸咸地用黎送飯唔錯,材料都有蜆、洋蔥呢d!人參雞有半份同一份揀,我地得兩個人所以就要半份,雞係滑,都有齊糯米、紅棗呢類補氣的材料,但略嫌人參味唔夠。海鮮煎餅好大塊,兩個人食就多左,呢塊煎餅幾香,食到蔥同少少魷魚味
屋企無飯食,所以搵左同樣無飯食的同事一齊食個晚餐

所以都係列入考慮。

點完餐後就有三小碟俾我地
餐前小吃