2020-01-20 985 views
今日同班朋友行街 突然間好掛住韓國 ,所以就突登上網search下有咩韓國餐廳,見到呢間餐廳食評唔差就同佢地一齊行過來試下 一入來到 侍應好快就招呼我哋坐低 服務態度幾好!餐廳環境唔錯,枱面乾淨,第一眼外觀值得加分~我地隨便咁點咗個芝味炸雞同烤肋, 估唔到有特別驚喜芝味辣炸雞內鮮外脆 ,外皮香而不油~岩曬我呢啲最驚油淋淋既人!至於內層入味嫩滑~芝士粉有重芝士香但唔會太重 搶咗本身炸雞嘅香味~再加少少辣味,感覺幾特別又開胃 豬肋骨方面 整得岩岩好,骨肉分離,味都夠入味,唔會好似其他餐廳咁得啲肉而無味。 炸魷魚同炸雞一樣唔會太油仲有溶岩芝士比我地點 ,成個芝味出曬來,最後仲可以滅埋側邊啲麵包去點芝士食,好正!最重要係四個人食完埋單都唔貴~又飽肚cp值極高~下次來元朗想食韓式炸雞就有好地方

一入來到 侍應好快就招呼我哋坐低
服務態度幾好!
餐廳環境唔錯,枱面乾淨,第一眼外觀值得加分~

我地隨便咁點咗個芝味炸雞同烤肋, 估唔到有特別驚喜

炸魷魚同炸雞一樣唔會太油

最重要係四個人食完埋單都唔貴~又飽肚