2023-10-01 45 views
今日6點幾喺馬𩣑山踩完單車,經過呢間韓國餐廳,入面都幾多食客,一於試吓。入座後侍應送上兩盒醃蘿蔔,酸酸咪咪,開胃爽口。經典原味(無骨) $189我們點了2客炸雞,一客是原味,我哋D咁懶嘅人有得揀梗係要無骨啦。呢度嘅份量非常大,夠三至四人食。雞件炸得金黃酥脆,味道不會偏鹹,肉質嫩滑。炸雞二重奏蜜糖芥末+雙重芝味(無骨)另一客是炸雞二重奏,我地當然又係揀無骨啦。老公想食芝士味,我就鍾意蜜糖芥末,呢個組合就fit 曬喇。熱辣辣嘅炸雞灑上厚厚嘅芝士粉,味道濃郁,老公超like 。我自己就鍾情蜜糖芥末炸雞,兩者味道完全融合,更令炸雞味道提昇。食炸雞點可以唔飲凍嘢㗎。老公點了可樂,我就點了罐桃汁飲品,不會死甜,好消暑!

入座後侍應送上兩盒醃蘿蔔,酸酸咪咪,開胃爽口。

經典原味(無骨) $189

炸雞二重奏
蜜糖芥末+雙重芝味(無骨)