2023-02-25 182 views
香港➰荃灣香港首家現切提拉米蘇專門店✨呢間十分韓系既蛋糕店 每月都推出唔同味道既Tiramisu 蛋糕🎂佢仲係用左天然零卡糖代替左傳統白砂糖😆😆 食甜品都可以健康咁食🤣當日去到下午12點岩岩開門 都已經有人排緊隊買蛋糕MY大概等左15分鐘左右 都唔算太耐!揀好之後 店員都會每一件分開用盒裝起 打卡都靚d📸講返蛋糕 當日大約10款口味左右 每一款都好吸引最後揀左3款黎試😆😆 最出色係士多啤梨海鹽奶蓋 面層有好大粒士多啤梨仲灑上一層海鹽同奶蓋食落咸咸甜甜咁 🤤🤤🤤 加埋蛋糕內層都有士多啤梨醬同粒粒果肉👍🏻 另外原味Tiramisu 咖啡味十分濃厚 蛋糕層亦有口感 保持到濕潤又食到海綿蛋糕既質感🙈最後伯爵茶 有十分濃烈既茶味 中意重茶味既人揀佢會比較岩🤣🙋🏻‍♀️🙋🏼‍♀️睇下我地今日點左咩食🍽️*﹉◇﹊◆﹉*﹊◇﹊◆﹉**﹉◆﹊◇◇﹉*▶️士多啤梨海鹽奶蓋 💸$58▶️ 經典原味 (Tiramisu )💸$58▶️ 伯爵茶焦糖可可立拿破崙💸$68*﹉◇﹊◆﹉*﹊◇﹊◆﹉**﹉◆﹊◇◇﹉*————————————————————————JMY.FOOD大家可以去比個like同follow埋我地嫁🥰
香港➰荃灣

香港首家現切提拉米蘇專門店✨
佢仲係用左天然零卡糖代替左傳統白砂糖😆😆
甜品都可以健康咁食🤣

當日去到下午12點岩岩開門 都已經有人排緊隊買蛋糕
MY大概等左15分鐘左右 都唔算太耐!

揀好之後 店員都會每一件分開用盒裝起 打卡都靚d📸

講返蛋糕 當日大約10款口味左右 每一款都好吸引