好耐冇食韓國菜,決定要到韓國街覓食🤤結果又有驚喜推薦‼️ 1️⃣味道✨釜山魚糕烏冬呢個烏冬真係影相一流✨ 黎嘅時候筷子夾起少少烏冬好啱打卡🫶🏻 魚糕一串串咁好靚 食落烏冬好彈牙 鏗魚湯好入味🤤 而且魚糕都好有韓國嘅味道🫶🏻 真係好似飛左轉韓國咁✨泡菜章魚粥真係好有韓國粥嘅味道👅 啲粥比較綿,成碗粥都係紅色,食落好重蔬菜同泡菜味,相比韓國食嘅章魚就會細粒啲,同埋感覺比較濃味,食完好口渴 同埋食下食下真係會有飽腹感😂2️⃣服務餐廳只係得一位侍應,坐低左一段時間先見到侍應出黎招待我地,野食黎得略嫌慢🤣 可能係慢工出細貨🤫3️⃣環境強烈建議一定要book枱‼️因為間餐廳真係好細間,得大概5-6張枱,我見有人walk in都冇得食,我地今次book左二人枱都係得翻門口位!餐廳入面裝修主要以粉紅色為主💓少女心爆發☺️ 有韓國小店嘅feel 推薦指數:味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️
好耐冇食韓國菜,決定要到韓國街覓食🤤結果又有驚喜推薦‼️

1️⃣味道

衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️
釜山魚糕烏冬
泡菜章魚粥
$130 (Dinner)
釜山魚糕烏冬
泡菜章魚粥