2018-11-16 103 views
今日同個好耐冇見既中同食飯,應該有成3年,今日放工就約左係尖沙咀等,諗住食韓國野尖沙咀有條街全部係韓國餐廳,我地就係個度行左好耐揀左呢間黎食咁岩黎到就唔算多人,過多左陣我前面呢堆枱都坐滿哂😂入面都幾乾淨新淨,坐得幾舒服。望到餐牌選擇幾多,實岩大部分人口味,不過待應睇黎係韓國人,淨係講到簡單既英文材料幾豐富!湯底唔會太鹹味道岩岩好,我同朋友飲飲下差d成個湯飲哂!魚糕食極都好似仲有😂泡菜餅唔算太辣,入面唔係淨得粉,有好多料係入面,而且份量都幾多唔錯唔錯卡邦尼炒年糕望落係幾好味,幾creamy,年糕入哂味炒得幾香口,牛肉鋪滿在上面,又有d野菜中和下唔太油膩總體黎講都尚算不錯,價錢都唔算貴,野食質素都唔錯

卡邦尼炒年糕
望落係幾好味,幾creamy,年糕入哂味

炒得幾香口,牛肉鋪滿在上面,又有d野菜中和下唔太油膩
總體黎講都尚算不錯,價錢都唔算貴,野食質素都唔錯
2018-11-08
$260 (Dinner)