奧海城最近開咗間韓國過江龍炸雞店,店員係Oppa同Oni,服務周到,感覺好親切!🐥半半炸雞(有骨/無骨)$238味道選擇有好多,例如;青陽辣椒Mayo炸雞✨帕布羅炸雞CORN-SO AMAZING炸雞✨紫菜脆脆炸雞招牌原味炸雞甜辣炸雞黑醬油炸雞羅勒派對炸雞今次我就選擇咗青陽辣椒Mayo炸雞同埋Corn so amazing 炸雞。💥青陽辣椒🌶️🫛絞碎後混和咗啲美乃滋,中和左辣味,稠杰嘅醬汁,加上外脆內軟嘅雞肉🍗,令人忍唔住一啖接一啖。💥真•粟米炸雞🌽🧀,估唔到真係有原條嘅粟米,而炸雞就加上左粟米粉同芝士粉,味道香甜濃郁。牛肉大醬湯$135🥩大醬湯味道好濃厚,加入咗好多豐富嘅配菜,例如大蔥,豆腐,豆芽,牛肉等等。韓式炒粉絲$88粉絲晶瑩剔透,根根分明,加入咗雞蛋絲,紅椒絲,蘿蔔絲等等,口感豐富。

🐥半半炸雞(有骨/無骨)$238
味道選擇有好多,例如;
青陽辣椒Mayo炸雞
帕布羅炸雞