喜歡吃韓國炸雞的朋友仔注意啦😍!! 深受年輕人歡迎的 🇰🇷𝐁𝐇𝐂 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧在銅鑼灣開幕啦~店舖供𝟏𝟎𝟎+坐位,約一大班朋友吃飯也沒問題(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)/ 裝潢新潮,以黄色為主調,又有多個品牌吉祥物𝐁𝐛𝐮𝐫𝐢𝐧𝐠的公仔,好可愛呀~☆ 炸雞基本拼盤🍗$𝟑𝟖𝟖一份基本拼盤,已經足夠兩人享用囉~有一款自選口味炸雞😍、𝐁𝐇𝐂主廚沙律🥗、芝士粉薯條🍟、芝士球🧀 及 兩杯飲品🥤。招牌的芝士炸雞,真的好好吃~~~微甜微鹹,炸雞外脆內軟,肉汁鮮嫩,好高質呀!! 芝士粉薯條😚,同樣得我歡心,鹹鹹甜甜,吃到停不了口🤩~芝士球也不錯,有芝士年糕的感覺唷(≧▽≦)/☆ 拉麵炒年糕🍜$𝟏𝟎𝟖韓風滿滿的拉麵年糕,一次過滿足你兩個願望🤭!! 拉麵彈牙又入味,年糕煙靭,醬汁香濃,也好好吃~整體質素真心好❤️‍🔥,絕對會再訪呀!!!•

炸雞基本拼盤🍗$𝟑𝟖𝟖

☆ 拉麵炒年糕🍜$𝟏𝟎𝟖

整體質素真心好❤️‍🔥,絕對會再訪呀!!!