尖沙咀酒吧街赫德道 地道韓國人新開型格韓式酒吧🇰🇷 角落頭地舖超大間 入面有個巨型四面LED wall同好多電視機keep住播kpop mv超有feel🔥 下晝三點打後會比較多菜式選擇 oppa老闆推介我地試韓式炒年糕,以為冇咩特別 點知一上到枱先見到每條年糕好似烏冬咁🤩 老闆話而家韓國嘅年青人好流行食呢一款質感的年糕 比較煙靭同埋更加入味 夠晒正宗醬汁味道越食越辣🌶️ 另外話明係酒吧飲酒 當然唔少得韓國炸雞 除咗原味仲有四款口味選擇,我哋試咗香辣蒜香醬油同埋芝士半半 炸漿略嫌少少過厚 不過炸雞咬落去係超級勁爆juicy 好有驚喜🍗 另一款老闆推介佢哋秘方的牛肉他他 有三層layer 底層鋪滿牛油果粒同雪梨粒夠晒清新 生牛肉碎面頭有少少黑松露醬 估唔到一啖食係咁夾 值得一試㊙️ 最後仲試咗辣什錦海鮮鍋 最適合呢排少少凍既天氣 幾個朋友圍住食好滋味🤪

半半炸雞

生牛肉他他