2019-07-07 137 views
喺一啲社交媒體嗰度知道 Eton Hotel  開咗一間韓式三文治鋪頭 Ssoja Toast & Hotdog ,好似我呢一種 "偽韓中女" 又點會唔嚟潮下聖,懷住思鄉嘅心情佷件三文治,就當返咗家鄉囉。唔係講笑,如果唔係有人請,我真係唔會嚟食,因為排隊加上等三文治,都用咗超過20分鐘,雖然都知道係要等㗎啦,不過真係冇expect要咁耐,可能因為我冇耐性啦。單係睇張相就知道我哋叫咗好多嘢食,啲嘢食個名真係記唔曬, 當然就係有order 直送漢堡扒+招牌熱狗,所有三文治同熱狗都係即叫即做, 三文治烘麵包煮得又熱又香,最招牌嘅漢堡扒多士都幾有肉汁,仲超拉絲,配合嗰啲特製嘅韓式醬料,味道真係好正。 每款三文治都有自己嘅特色,真係好難話邊一種係最好食。

Dining Offer
Tasting Event