♡ 韓式外賣店|K Chef Story ♡-尋日見天氣咁好,趁未到夏天~忽發其想 同朋友去西九文化區野餐☺️之前喺新都會廣場附近見到有一間韓式外賣店好吸引 咁啱我哋又喺附近於是就買埋拎過去野餐🤭呢度韓式飯卷嘅種類都好多,而且仲有各式各樣嘅韓式小食- ♡ 牛肉紫菜飯卷 ♡ $50 呢個飯卷真係幾高質 。入面好足餡料 入面有玉子、紅蘿蔔絲、青瓜同醃蘿蔔,真係好豐富😎 同埋包得飯卷好實 唔會一拎上手就散~ -♡ 辣炒豬肉紫菜飯卷 ♡ $48 辣豬肉飯卷亦都唔錯~ 豬肉炒得好香 ☺️ 帶有輕微嘅辣味同樣都係好足料!-♡ 原味炸雞(半隻) ♡ $106我哋今次揀咗原味。因為我哋兩個女仔食,所以半隻就已經好足夠啦😆外皮炸得好香脆 原味都好好食 一啲都唔遜色。-♡ 烤豬肉便當 🍱 ♡ $78 呢個便當真係幾抵食,烤豬肉好香 好有韓式嘅味道。入面仲有泡菜、芽菜、玉子等等真係營養十足😆-❥ 呢度仲有好多款唔同口味嘅炸雞🍗 真係好正,經開一定要點炸雞呀!❤️#⇢店鋪資料:K Chef Story (葵芳)葵芳興芳路223號新都會廣場1樓164號舖#
♡ 韓式外賣店|K Chef Story ♡
尋日見天氣咁好,
趁未到夏天~
忽發其想 同朋友去西九文化區野餐☺️

之前喺新都會廣場附近
見到有一間韓式外賣店好吸引

咁啱我哋又喺附近
於是就買埋拎過去野餐🤭

呢度韓式飯卷嘅種類都好多,
而且仲有各式各樣嘅韓式小食
♡ 牛肉紫菜飯卷 ♡ $50

呢個飯卷真係幾高質 。
同埋包得飯卷好實 唔會一拎上手就散~
♡ 辣炒豬肉紫菜飯卷 ♡ $48
辣豬肉飯卷亦都唔錯~
豬肉炒得好香 ☺️ 帶有輕微嘅辣味
同樣都係好足料!
♡ 原味炸雞(半隻) ♡ $106

我哋今次揀咗原味。
因為我哋兩個女仔食,
所以半隻就已經好足夠啦😆
外皮炸得好香脆
原味都好好食 一啲都唔遜色。
♡ 烤豬肉便當 🍱 ♡ $78

呢個便當真係幾抵食,
烤豬肉好香 好有韓式嘅味道。
入面仲有泡菜、芽菜、玉子等等
真係營養十足😆
#
⇢店鋪資料:
K Chef Story (葵芳)
葵芳興芳路223號新都會廣場1樓164號舖
#