2013-12-08 393 views
今次走來這韓式小店, 食品款式多樣化, 但因為天氣剛轉涼, 一行二人於是叫了一客部隊火煱~ 店舖細細, 多人一定要等, 外帶小吃為主, 見有不少韓式麵食都很吸引~火煱來了~ 湯底及格, 有韓式辛辣味道, 不過辣, 暖胃剛好,有午餐肉(個人覺得係三花牌), 腸仔, 韓式魚片, 年糕, 豆腐, 茄汁豆, 泡菜, 金菇, 芝士,當然有辛辣麵一個~ 普普通通試下都可以, 但價錢較貴~ 感覺都係一般罐頭加菜... 份量合二人... 味道是可以的, 但建議試其他韓式小食或飯類~衛生比較差, 可能位置於橫街, 店鋪又細, 我食的時候不時有剛出世的小強在檯面出現~ 希望店方加強衛生啦~
今次走來這韓式小店, 食品款式多樣化,
但因為天氣剛轉涼, 一行二人於是叫了一客部隊火煱~
部隊火煱
當然有辛辣麵一個~ 普普通通試下都可以, 但價錢較貴~
部隊火煱
薑汁米水
2013-10-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)