2016-01-02 630 views
餐廳名稱:뽀끼Bbokki5地點:旺角登打士街55號菜式:泡菜炒飯評分:9/10份量:適中味道:韓式泡菜炒飯不太辣,炒得夠入味,而且食到泡菜配料,泡菜汁亦令人回味無窮韓式熱狗唔同普通既熱狗,係用炸粉包起香腸,炸完食落似炸物既感覺。熱狗上既界未醬少少辣但同熱狗配搭不錯。炒年糕炒得入味,唔會太辣而難入口。年糕比例出色,食落唔會太粉或太林。魚片串及魚糕同普通魚蛋差唔多,沒太大喜好。炸醬麵的炸醬汁香濃,雖全黑色賣相不太好,但食落相當美味。價錢:小食由$20至$50不等評價:多款韓式小食——韓式熱狗、炸餃子、炒年糕、紫菜粉絲卷、魚片串及魚糕等,另有泡菜炒飯、炸醬麵等鐘意韓式小食的朋友不容錯過:)
餐廳名稱:뽀끼Bbokki5
地點:旺角登打士街55號
菜式:泡菜炒飯
評分:9/10
份量:適中
價錢:小食由$20至$50不等
鐘意韓式小食的朋友不容錯過:)
2015-12-22
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$100 (Dinner)