2022-09-15
要喺中環坐低食個好啲既韓國野食應該無其他選擇~得obp個海鮮煎餅好驚喜!!做到脆邊但中間又夠fluffy,fluffy得嚟又唔係行空氣感,足料同麵粉味好香,最鐘意係佢夾左好多up 唔出名既蔬菜!同去韓國食燒肉一樣,永遠有好多菜俾你包肉但認唔到菜名,呢part 好有韓國感🤡雖然佢有cocktails不過完全無興趣,反而個damun makgeoli好好飲!!!!勁杰好似乳酸咁,敗筆在其實佢可以倒完落個traditional樽度先拎出嚟,唔使喺我面前開埋先倒落去。。。感觀上應該會好好多。又,其實唔可以叫佢做隱世酒館,因為事實佢一啲都唔laid back,只係個入口有啲難搵咁解~不過佢style完全食中班abc想食韓國野,meanwhile唔知有韓國街,既心,抵佢出名。