2018-11-14 50 views
前排同爸爸黎食過晚餐,今次諗住同男朋友去食👫去到發現變左韓式火鍋自助餐🍲一場黎到,緊係試下啦!反正我地都好耐無打邊爐啦😋-🔹火鍋自助餐($198)⭐️6/10➣ 人蔘雞湯 / 蝦汁芝士湯 / 麻辣湯 / 泡菜蕃茄湯 / 雪濃湯↻ 升級海鮮汽水任點(+$68). . .全部湯底都好有韓國特色🇰🇷我地揀左泡菜蕃茄湯同雪濃湯👅前者較甜,後者清啲有奶香🍼除左基本牛、雞、豬之外,出面自助形式自己夾蔬菜、部隊鍋區、甜品區、韓式熟食區🍤升級左$68💵肉類都會升級🔝仲有幾多海鮮揀,有生蠔、藍青口、虎蝦、帆立貝等🦐-▫️任食自選石鍋飯🥘自己裝飯,再排配料,然後自己煮熱🔥最後打隻蛋落去撈勻,就食得啦😋估唔到自己整又幾好味喎👍🏻仲有飯焦添呀!▫️任食混醬炸雞🍗又係無限任點呀!-🔺9:30pm後入座仲會再平啲😱

🔹火鍋自助餐($198)⭐️6/10
↻ 升級海鮮汽水任點(+$68)
. . .
除左基本牛、雞、豬之外,
出面自助形式自己夾蔬菜、部隊鍋區、甜品區、韓式熟食區🍤
▫️任食自選石鍋飯🥘

▫️任食混醬炸雞🍗
又係無限任點呀!
🔺9:30pm後入座仲會再平啲😱
$200 (Dinner)