2022-11-16 23 views
양념치킨 韓式炸雞今日中午接咗阿仔去睇牙科, 飯都未食呀! 😂 睇完牙後, 即刻去咗深水埗西九龍中心8樓搵食。 唔係講笑, 8樓全層都好多細細間嘅美色店。兜咗個圈, 搵到間食韓式🇰🇷炸雞記舖頭, 見個價錢非常之抵。 雙拼韓式🇰🇷炸雞🍗都係$166, 加$8仲有一罐汽水。🥤🥤我叫咗一份原味炸雞, 一份甜辣醬炸雞 加兩罐汽水, 都係$182。一份炸雞份量都幾多, 而且仲要啖啖肉, 無骨。 $182蚊呢個價錢係正宗韓國舖買兩份炸雞都買唔到呀! 雙重享受炸雞🍗 (任選兩款口味) - $166我揀咗原味炸雞 , 甜辣炸雞無骨雞件。 原味炸雞外層炸粉唔會太厚, 口感鬆脆, 熱辣辣 , 脆卜卜, 裏面嘅肉質又夠嫩, 而且肉汁仲好豐富。 仲配埋芥辣醬比你。😋甜辣炸雞, 個醬汁甜中帶少微辣, 唔係好辣嗰種, 連小朋友都食得到。 炸雞加醬後, 完全唔覺得油膩, 整體非常之惹味! 😋👍🏻如果有得配埋啤酒, 一定係絕配🤣🤣🤣舖名: 哈哈韓式炸雞專門店(深水埗 )地址: 深水埗欽州街37號西九龍中心8 樓F71-72號舖
양념치킨 韓式炸雞

雙重享受炸雞🍗 (任選兩款口味) - $166

如果有得配埋啤酒, 一定係絕配🤣🤣🤣

舖名: 哈哈韓式炸雞專門店(深水埗 )
地址: 深水埗欽州街37號西九龍中心8 樓F71-72號舖