2024-07-15 146 views
今日同阿仔攞完成績表後,帶左佢去荔枝角食韓式一人烤肉店,餐廳位置在Aeon入面,環境寬敞,坐得舒服。我哋用手機點餐後,就等待食物由列車隨運輸帶送過來,車門打開嘅一刻,阿仔超級興奮,急不及待將食物拿出來,實在太好玩。餐牌烤肉既種類好多,而且可以自己選擇重量,豐儉由人,每款套餐都配白飯、韓式牛肉雜菜湯或粟米椰菜絲沙律、及兩款韓式涼菜。美國牛五花套餐 200g:牛五花肥瘦均稱,燒完之後油脂四溢,肥美肉嫩。1++韓牛日韓極上套餐 150g:呢個套餐有三款高質牛肉。韓牛前腿肉:這款係韓國最高級別牛肉,牛味香濃,口感細膩。宮崎A5和牛肉眼蓋:油脂分布平均,肉質柔軟。宮崎A4和牛三角腩:肉質超級軟嫩,有入口即溶既感覺。總結,食物好食又抵食,仲要無加一服務費,好玩既烤肉體驗。

1++韓牛日韓極上套餐 150g:呢個套餐有三款高質牛肉。

韓牛前腿肉:這款係韓國最高級別牛肉,牛味香濃,口感細膩。

宮崎A5和牛肉眼蓋:油脂分布平均,肉質柔軟。

宮崎A4和牛三角腩:肉質超級軟嫩,有入口即溶既感覺。

總結,食物好食又抵食,仲要無加一服務費,好玩既烤肉體驗。

Type of Meal
Dinner