2024-11-24 79 views
🍽️LOVE U 3000📍觀塘興業街14號永興工業大廈10樓C2號舖同事去過覺得各方面都唔錯,今日親身嚟體驗吓先,位於觀塘的韓國 Party Room,好近我屋企呀👍呢度地方闊落,好似話佔地1400呎,最多可容納 30多人,果然係開派對嘅好地方😍呢度有得玩卡拉OK、電動麻雀機同Switch等等,玩嘅時候又可以食到好多唔同款式嘅嘅國菜,相當唔錯,開心分享吓幾款先話佢有幾多😬~雜菜沙律 🥗這款沙律色彩繽紛,搭配新鮮的時令蔬菜,感覺清新及健康😃特製的醬汁少少酸酸地,食起上嚟更加開胃👍~ 韓式炒粉絲 🍜口感煙靭有嚼勁,充滿麻油香味,絕對值得一試的韓式典型美食🥰~雙色一口無骨炸雞 🍗啖啖肉,真爽!外脆內嫩,肉質鮮美,呢款人氣小吃冇得輸😀~ 燒五花肉 🔥有人服侍埋幫我哋烤肉真好,選料上乘的五花肉在火上滋滋作響,香氣四溢,搭配新鮮生菜和泡菜,令口感更加清爽,我哋能感受到肉質的嫩滑和豐富的味道,絕對是肉食者的最愛!
🍽️LOVE U 3000
📍觀塘興業街14號永興工業大廈10樓C2號舖

~雜菜沙律 🥗

~ 韓式炒粉絲 🍜
口感煙靭有嚼勁,充滿麻油香味,絕對值得一試的韓式典型美食🥰

~雙色一口無骨炸雞 🍗
啖啖肉,真爽!外脆內嫩,肉質鮮美,呢款人氣小吃冇得輸😀

~ 燒五花肉 🔥