2014-12-08 1471 views
一行3人,食完dinner黎到Snow Story試下呢排好hit嘅韓式甜品,果然唔錯!叫左兩個單人份量嘅冰share,一個cheesecake味,一個mixed berries上圖係cheesecake味! $55 each上菜時會比埋一小杯煉奶比客人覺得唔夠甜時自己加,都幾細心. 同埋雖然話係單人量,但份量絕對唔少!! 唔好貪心嗌太多!其實成個甜品係一碗好碎好碎嘅冰,上面有個呍呢嗱雪糕球同幾舊cheesecake,最後加上煉奶整成口感方面,甜甜嘅vanilla icecream加上帶咸味嘅cheesecake再加埋好好好凍嘅冰,口感好豐富! 真係好好味!! 好啱我呢啲咁中意食甜野嘅人而另一個mixed berries味嘅我唔記得左影相hahaha但同樣地兩種berries都好鮮甜! 但嗰個就冇跟雪糕球嘅,所以我都係prefer cheesecake味多啲今次冇試到個ice cream macaroon,下次黎一定要試下!!

Cheesecakeeeee

上圖係cheesecake味! $55 each

真係好好味!! 好啱我呢啲咁中意食甜野嘅人

而另一個mixed berries味嘅我唔記得左影相

$40 (Last Night Supper)
Cheesecakeeeee
  • Cheesecake味 冰