2017-06-29 103 views
尋晚朋友話想食韓燒,我就話不如去有米芝連推介既阿利水,一試佢地既韓國菜。一來到就會提供十碟餐前小菜:泡菜,尤魚,西蘭花,柚子南瓜,醃青瓜,薯容,蘿蔔,炸菜。最好味當然就係正宗泡,辣味夠非常醒胃。牛肉拼盤燒烤($488):分別有牛排,牛肩,牛舌,牛脊,牛扒。牛排不但大份,而且肉質鮮明,食落牛味十足,入口唔會太肥,有即溶之口感。牛舌爽脆,燒落有陣陣金香味,再加上嫩滑爽口,十分有咬口。牛肩:由於十分貴,所以數量唔會多,因為一隻牛射好少,但亦都係十分之口味,嫩滑不在講,而且唔洗用牙咬都食到,係必食之選。總括來說,這裡價錢十分公道,牛又好味,韓燒必到之地。

牛舌爽脆,燒落有陣陣金香味,再加上嫩滑爽口,十分有咬口。

總括來說,這裡價錢十分公道,牛又好味,韓燒必到之地。
2017-06-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)