2016-05-31 375 views
懶得諗食乜既幾個人聚係一齊,最好就梗係叫set餐啦,樣樣有D、樣樣試D,可以一次過食盡招牌菜,實在太適合我地呢亭懶人,哈哈哈……今日黎到呢度,又比我地遇到個乜都有既龍蝦尾套餐,望兩眼大家就決定order,呢個餐有咩食呢?有八爪魚、年糕、五花腩、牛肉、龍蝦尾、芝士生蠔同多春魚,齋聽已經覺得好豐富最好味果然係龍蝦尾,雖然只係"尾",但size都一d唔細架,好彈牙好新鮮好正!芝士生蠔又係正,最緊要係新鮮嘛,全部都唔洗點調味,就咁燒好再食已相當唔錯~~~最後以甜品年糕結尾,用糯米打成黏黏QQ再淋上大豆粉,煙煙韌韌好得意~~~都話叫餐最好啦

都話叫餐最好啦
2016-05-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)