2023-07-28
韓國馬場洞韓牛新鮮美味,令人流口水頂級韓牛,令人太掛住😋朋友話尖沙咀K11 都開咗間馬場洞,唔知係咪一樣,但聽見馬場洞當解解心癮都好,所以都去試試😜剛坐下,店員就很快將各式各樣配菜、前菜放好,🥬泡菜、漬蓮藕、大醬等。配菜單獨去吃已經非常美味,配合韓牛一齊食是非常夾,亦可以平衡一下不斷吃肉的飽滯感呢間提供既係頂級韓牛,餐廳嚴選韓國直送 1++ 高級韓牛及精心細切其不同部位,更是香港首間採用「濕式熟成」肉類處理方法的韓烤餐廳,令牛肉口感更為鮮嫩👍🏻我地揀咗精選2人燒烤牛肉套餐都好多野食,有極級箱隆肉+韓式調味牛肋骨肉+牛膈肌+牛肋骨,芝士紫菜飯卷伴生牛肉(必食),大蝦伴烤雜菜及蘑菇拼盤,及2杯飲品另外再要多個{特選部位盛合}大蔥烤豬腸+秘製豬皮+牛大腸+牛小腸+磨菇鍾意食內臟嘅朋友必試💯整體都唔錯,CP值高,一次過滿足我肉癮症😎值得一提的是,餐廳採用現代燒烤爐設備,燒起來無煙無味,不用擔心吃完一身油煙味
我地揀咗精選2人燒烤牛肉套餐
另外再要多個{特選部位盛合}
大蔥烤豬腸+秘製豬皮+牛大腸+牛小腸+磨菇
鍾意食內臟嘅朋友必試💯
整體都唔錯,CP值高,一次過滿足我肉癮症😎