Intro: 黃大仙北館最近開左韓閣同埋隔離一間主打嘅台式菜,呢到一個便當大約係70-80蚊到,但如果跟套餐就大約98蚊,仲包一個甜品同埋一款飲品,有啲特別嘅甜品就要加錢,感覺上黎到呢到叫套餐會性價比更高~___________________🍽 台式滷肉豬耳雞翼便當💰98 (任選主食+是日甜品+特飲)⭐️8/10✍🏻 整個便當好豐富,加埋有五宮格,包括滷肉飯、雞翼/豬耳、娃娃菜、韓式湯、蛋/春卷;✍🏻 雞翼同豬耳都好入味,雞翼有兩隻但肉質無咁滑,豬耳就有多過十條;✍🏻 滷肉就係免治豬肉撈冬菇,但就比較瘦,但勝在有埋炸花生一齊撈,鹹香味十足;✍🏻 娃娃菜份量多但偏乾,春卷同滷蛋正常發揮,韓式湯相對好飲;🍹 夢💰 跟餐免費 ⭐️4/10✍🏻 呢個名夠哂特別,而呢款係士多啤梨藍橙乳酪特飲;✍🏻 賣相同餐牌差好遠,中間嗰層嘅乳酪濃度太低,影響整杯嘅分數;✍🏻 呢杯令人嘅感覺似沙冰特飲,隱約咁飲到橙同士多啤梨味,但乳酪太稀同個賣相嚴重影響呢杯嘅分數。___________________🏠 嘆嘆📍 黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館地下G06E-G06G號鋪⭐️ 8/10______________
Intro:
🍽 台式滷肉豬耳雞翼便當
💰98 (任選主食+是日甜品+特飲)
⭐️8/10

🍹 夢
💰 跟餐免費 ⭐️4/10
✍🏻 呢個名夠哂特別,而呢款係士多啤梨藍橙乳酪特飲;
🏠 嘆嘆
⭐️ 8/10