2015-04-15 5891 views
韓燒就食得多 想試下多啲韓國地道菜前幾日就去左山林道食韓國菜一入到去 燈光、座位佈局都有別於其他韓國餐廳 比人一種神秘且高尚浪漫嘅感覺 係同行中最為特岀嘅氣氛服務生都幾友善 跟住一坐底就有人斟熱茶比我 估唔到係用韓國嘅麥茶叫左一個燒牛肋骨餐 知道牛肋骨係佢地嘅餐廳名菜 所以特別想試下未上主菜就已經有5碟前菜 款式好多 賣相同味道都好唔錯主菜用鐵板上 上嘅時候仲有嗞嗞聲 陣香味聞到已經流哂口水果然冇失望 啲肉用左特別腌料 好香同好多汁 燒得啱啱好 真係好推介個餐有跟飯之餘仲送一個湯 湯係韓國紫菜湯 好地道食飽之後仲有杯果醋送 飲完好似真係失濟左整體嚟講真係滿分 座位好闊落 食物唔洗講 真係好好味,服務生好主動咁加茶 做野都好快手 値得贊
韓燒就食得多 想試下多啲韓國地道菜
前幾日就去左山林道食韓國菜

未上主菜就已經有5碟前菜 款式好多 賣相同味道都好唔錯
主菜用鐵板上 上嘅時候仲有嗞嗞聲 陣香味聞到已經流哂口水
燒牛肋骨餐

個餐有跟飯之餘仲送一個湯 湯係韓國紫菜湯 好地道
食飽之後仲有杯果醋送 飲完好似真係失濟左

Other Info. : Lunch period 15%off
Type of Meal
Lunch