2020-11-18 114 views
🌈今日約左朋友仔去紅磡食街揾野食,因為我地都太掛住韓國啦,決定食韓國野,Yeah💕😊我哋搵左依間,望落去好家庭式feel嘅韓國餐廳🍴入到去,見到個廚師係🇰🇷韓國大叔,而靚女店員都講得一口流利韓文同大叔溝通,真正地道風味💪🏻叫左野食之後,就黎左三色前菜同飲品,勁鐘意d泡菜,好好食😍🍲石窩牛肉粉絲湯-依個好好味勁推介,個湯汁帶甜,d牛肉唔’un’,粉絲同雞蛋絲都索晒d汁,超好送飯🍚🐖辣炒豬肉-開頭以為好辣,食落其實得dd辣,d惹味醬汁真係好好食。如果想清新d既食法就可以用附送的生菜包住豬肉食,都好味😋一邊食一邊睇住電視機📺播住韓國d搞笑綜藝節目,享受了輕鬆愉快又好味的一餐🥰

叫左野食之後,就黎左三色前菜同飲品,勁鐘意d泡菜,好好食😍