為咗慶祝朋友出完實習 我哋就去咗韓宮食😚估唔到平日夜晚都咁熱鬧🥰🥰 最後兩個人飽到捧住個肚走😆😆一坐低店員就送上4款前菜 包括薯仔 波菜 醃蘿蔔青瓜同泡菜🥰 我特別鍾意醃蘿蔔 酸酸甜甜好開胃🥰我哋嗌咗BBQ Set A 豬肉套餐 當中包括原味以及辣醬烤五花腩同埋烤豬頸肉 仲有茄子 香腸 泡菜 芽菜 木耳等配菜 佈滿成個烤肉盤 非常豐富☺️ 仲有兩大塊芝士俾你包住肉食 芝士控一定好滿足😝然後我哋用$68加咗一份好惹味嘅醬油蟹😚 阿珠媽精心炮製嘅醬油蟹一啲都唔腥 仲好鮮甜 搞到平時少食飯嘅我都忍唔住食哂成碗飯😆😆最後我哋仲嗌咗人蔘雞湯暖暖胃 湯底有好香嘅胡椒味 飲完成個人都好舒服😚😚特別想讚一讚身為主㕑嘅阿珠媽!喺餐廳食飯期間見到阿珠媽周圍同唔同客人介紹食物同埋傾偈 好親民🥰🥰
為咗慶祝朋友出完實習 我哋就去咗韓宮食😚
估唔到平日夜晚都咁熱鬧🥰🥰 最後兩個人飽到捧住個肚走😆😆