2023-05-08
自從轉工後好少踏足黃埔了,原來有間走型格路線既Salon +Cafe @duetcups @duetcuts ,都幾好喎😂整頭前可以食d野,整完又可以飲杯啡!不過我今日黎到夜晚了,先來個晚餐,下次先黎試下整頭!洋蔥汁蘑菇芝心牛蛋漢堡(期間限定)$118厚厚既牛肉漢堡🍔加芝士同一隻性感既蛋,洋蔥汁同個漢堡好夾甜甜地中和左漢堡既油膩感!而且唔係配薯條而係薯角,佢唔係跟普通茄汁既而係有四款醬汁比你選擇(蛋黄醬/番茄醬/燒烤醬/巴馬臣芝士)我更喜歡😘炸雞煙肉芝士窩夫$118佢嗰隻性感既蛋黃哥想點呢?好令人有犯罪行為,勁想篤爆佢😂窩夫夠脆口都夠蛋香,煙肉煎得不錯啱啱好唔會太乾,件炸雞有點驚喜外層脆脆雞肉爆汁,Yummy Yummy !娘惹喇沙闊條麵$98闊條麵每條都沾滿喇沙醬汁,甜甜辣辣(都幾辣😂),但真心好惹味,食完一啖又想再食一啖嗰種,蝦就夠大隻肉質都幾好,但亮點在闊條麵😂真係停不了口架!飲品我地叫左杯Tonick同冷萃蘋果茶,下次先點佢地既咖啡試下!** 環境好輕鬆舒服,如果經開黃埔我都會想坐底飲杯咖啡食個Bagel❤️
洋蔥汁蘑菇芝心牛蛋漢堡
(期間限定)$118