前菜前菜係紅菜頭沙律🥗味道甜甜酸酸非常開胃☺️青醬大蝦🦐意粉 $112青醬好香羅勒葉🌱嘅味道,加上少少蒜頭同埋橄欖油,食落好清新,一啲都唔覺得油膩。小編最欣賞佢嘅配菜有好多嘅沙律菜🌿,同埋鮮冬菇,配上一隻大蝦🦐,食落輕盈啲!冇咁大負擔感😆韓式豬手🍖(半隻〉$158豬手啖啖肉,用咗韓式嘅滷水醬汁👍🏻鹹鹹甜甜,用生菜同埋紫蘇葉加埋泡菜包起來就好似去咗韓國咁🥰無骨蜂蜜牛油炸雞🍗(半份)$108蜂蜜牛油炸雞雖然半分但係份量都好夠兩個人食👍🏻除咗蜂蜜🍯再加上少少糖粉,味道都比較甜,但係會令你忍唔住一啖接一啖咁食。仲夏濟甜菠蘿🍍忌廉三明治$68忌廉三文治打卡一流,忌廉配上新鮮嘅菠蘿🍍真係一個好新鮮嘅配搭😘但如果可以加埋其他生果就更加好啦提拉米蘇$68🍰味道一流同平時食開嘅一模一樣👍🏻軟滑嘅忌廉,濕潤嘅蛋糕,微微咖啡香味☕️用上盒子來裝住感覺更加乾淨衛生😘濟州柑橘🍊乳酪$68造型非常吸睛嘅柑橘🍊乳酪🍸真係好適合夏天飲!小編都係第一次飲配上柑橘嘅乳酪,酸甜得來帶點柑橘嘅清香🥰比例調配得啱啱好,質地更加似平時飲嘅乳酪飲品,比較流質一啲,唔會飲到你個人好飽個種熱情金菠蘿沙冰 菠蘿沙冰亦都係打卡一流!呢一杯嘅沙

前菜

仲夏濟甜菠蘿🍍忌廉三明治$68

提拉米蘇$68🍰

濟州柑橘🍊乳酪$68

熱情金菠蘿沙冰
菠蘿沙冰亦都係打卡一流!呢一杯嘅沙冰粒子比較粗,食落會有一粒一粒嘅冰粒,未去到思樂冰嗰款咁幼。但好處嘅係佢冇咁快出水,可以keep住食到最尾都係咁凍🍍🥰菠蘿味道唔假,鍾意嘅快啲試吓

Terrace in Seaside (海港城) (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖

@terrace.in.seaside, hashtag #Terraceinseaside #coffee #creamsandwich #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假
2022-08-06
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$350 (Lunch)