2022-05-04
Pizza Maru (朗豪坊) (旺角).呢間好推薦大家食,佢係韓式加西式fusion菜,之前食過今次帶屋企人一試。佢地都讚不絕口!. ▪️ Fisherman's Marinara Seafood Stew ▪️.呢個汁真係世界級,蕃茄醬配海鮮,有青口,蝦,魷魚圈再配埋個脆包,想encore多個包點汁食!. ▪️Honey Yuza Garden Greens ▪️.蜜糖柚子汁嘅沙律,入面仲有杏仁脆片,核桃粒,甜甜酸酸配沙律菜好食. ▪️ Crab Festival(Regular)- Double Cheese Twist($36) ▪️.群蟹派對pizza,正呀好多蟹肉,加$36可以轉芝士邊,好正呀軟芝士,我地四個人叫regular都好夠!!.▪️ Kimchi Carbonara with Seared Scallop ▪️.呢個係我今次再黎必叫,第一次食好驚喜,泡菜嘅香辣加上白汁好好食😋 但今次嘅泡菜味唔夠之前食濃🥺.▪️ Marinated Deep-Fried Baby Octopus▪️.本身其實想食薯條點知賣曬,叫個炸物就叫左個特別啲嘅炸章魚仔,又出乎預期幾好食!.📌 Pizza Ma
▪️Honey Yuza Garden Greens ▪️
📌 Pizza Maru (朗豪坊) (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️