發現合和中心對面嘅QRE plaza又開咗一間chimac!睇來chimac近來好受歡迎,氣勢如虹,不斷擴展版圖咁喎!一於去chimac速食一下。原來chimac轉左新menu喎!!欣賞新menu簡單好多!【炸雞套餐】我諗炸雞基本上無乜人唔鐘意食。美式炸雞既代表有KFC,菲律賓式炸雞嘅代表有jolibee,Chimac可以算得上是香港韓式炸雞嘅代表之一!chimac主打多種風味韓式炸雞,即叫即炸!望到廚房真係落單後即制!保證熱辣辣!加上餐廳用錫紙盤盛載,絕對更有效保持外賣既溫度!呢點無疑比其他炸雞店嘅外賣更顯細心。炸雞揀好味道(有6個選擇:1.韓國原味,2.韓式黑炸醬 ,3 洋蔥芝士,4.葱蒜醬油,5.蜂蜜焦糖,6.經典甜辣),每種味道仲可以揀🍗炸雞腿肉(6件) 或者 🐥有骨炸雞(5件)。每個餐都配: 無糖雪碧、炸薯條、酸蘿蔔。每件炸雞熱辣辣上台,外皮脆卜卜,無論係啖啖肉既炸雞腿肉,或者係可以噒骨嘅有骨炸雞件,都一樣好味道。個人最鍾意佢嘅蜂蜜焦糖味炸雞!又甜又脆真係好好味!如果唔食炸雞,都仲有好多韓式主食揀:豬手飯、炸醬麵、辣炒年糕等等。確實係一個韓食快餐好選擇!開張優惠88折,做到1
睇來chimac近來好受歡迎,
氣勢如虹,不斷擴展版圖咁喎!
一於去chimac速食一下。

原來chimac轉左新menu喎!!
欣賞新menu簡單好多!

炸雞套餐】
我諗炸雞基本上無乜人唔鐘意食。
美式炸雞既代表有KFC,
菲律賓式炸雞嘅代表有jolibee,
Chimac可以算得上是香港韓式炸雞嘅代表之一!

chimac主打多種風味韓式炸雞
即叫即炸!望到廚房真係落單後即制!
保證熱辣辣!
加上餐廳用錫紙盤盛載,
絕對更有效保持外賣既溫度!
呢點無疑比其他炸雞店嘅外賣更顯細心。

每個餐都配: 無糖雪碧、炸薯條、酸蘿蔔。

每件炸雞熱辣辣上台,
外皮脆卜卜,
無論係啖啖肉既炸雞腿肉,
或者係可以噒骨嘅有骨炸雞件,
都一樣好味道。

個人最鍾意佢嘅蜂蜜焦糖味炸雞
又甜又脆真係好好味!

如果唔食炸雞
都仲有好多韓式主食揀:
豬手飯、炸醬麵、辣炒年糕等等。

確實係一個韓食快餐好選擇!

開張優惠88折,做到10月31號,
好抵!快啲去試啦!