2018-06-27
同好朋友2個想食個飯傾下計, 於是就openrice下, 見到呢間都好多人食, 咁就一於試下啦~呢間餐廳係要落下一層, 個感覺好神秘呀因為仲好早, 所以暫時仲未有人, 見到仲有個台, 我諗平時應該有live band聽, 不過當晚我就冇遇到, 但係餐廳會播歌, 唔會好嘈, 都好岩傾計, 另一邊仲有得掟飛標tim...北海道帶子配巴馬火腿呢個前菜賣相好靚, 帶子煎得好香, 唔會太燶! 巴馬火腿有好多塊, 唔使爭黎食煙三文魚鮮茄意大利飯呢個飯除左有煙三文魚, 其實仲有d菇, 個意大利飯唔會煮到好硬, 蕃茄味都好濃~蜜糖芥末籽燒有骨豬鞍估唔到舊豬鞍咁大舊, 但係都唔會好難切開, 個肉質唔會好un, 點埋個蜜糖汁甜甜地都幾好味! 另外仲配埋薯蓉蕃蓉翠玉瓜同茄子tim~咁岩而家係世界盃, 餐廳都有電視直播賽事, 不過我地係開波前就食完, 下次希望遇岩有live band既時候再黎食啦
呢間餐廳係要落下一層, 個感覺好神秘呀
北海道帶子配巴馬火腿
煙三文魚鮮茄意大利飯