2020-06-12 209 views
行開九龍城,呢間特別嘅酒吧真係勁吸引!睇落去裝修已經好chill,趁禮拜五晚要同朋友放鬆吹水,所以就嚟飲杯酒食下飯先!木質嘅裝修好復古懷舊,勁舒服,聽住音樂個人即刻放鬆晒❤叫咗兩杯cocktail,一杯係present signature,一杯係strawberry yogurt.我覺得加咗bailey嘅signature真係勁好飲!就算平時少飲酒,入口順滑都接受到。yogurt嗰杯嘅strawberry味都好濃,淡淡果味。除咗飲品,呢度嘅野食都勁高質,叫咗卡邦尼意粉同烤雞。卡邦尼意粉好creamy,芝士味味道濃郁,落得好足料!烤雞好推薦,因為新鮮現焗,個皮脆到冇得頂!咬落卟卟聲,雞肉仲好juicy😍同朋友就咁吹咗成晚水,聽住音樂勁舒服勁開心,服務態度好好,仲好高質,有埋飛鏢玩添🎯誠意推薦!!(ps.調酒師好靚仔得閒可以留意下XD)