2019-02-23 113 views
晚市日式和牛燒肉放題, 任飲任食,兩個半小時, 時間充裕, 可以慢慢享用高質燒肉, 仲送埋海鮮拼盤, 只需$458,認真超值。裝修日式風格 , 日本櫻花佈置, 坐得舒適, 完全不覺得油煙味。一坐低就安排一大盤新鮮刺身, 裝飾得很精緻,散出陣陣煙絲, 富視覺效果, 刺身有三文魚,帶子,油甘魚, 甜蝦,吞拿魚,海膽仲配埋紫菜, 件件都新鮮香甜, 爽滑鮮味, 油脂豐富,真是大飽口福。燒肉拼盤共有八款,有名牌標籤, 十分清晰, 好窩心體貼, 全都是高質素的牛肉, 澳洲和牛,肉眼,空腹,西冷,美國牛肋骨, 豚肉, 有骨雞肉腸,雞翼及豬頸肉, 牛肉油脂豐盛,脂肪分佈平均, 燒到熱辣辣, 香噴噴, 香味撲鼻而來, 入口 juicy, 軟嫩可口。 豬頸肉同和豚肉, 爽口彈牙。燒海鮮拼盤, 有彈牙大蝦和鮑魚, 海螺 ,意外驚喜, 有矜貴的喜之次魚, 魚皮燒到香脆, 魚肉雪白,紋路清晰, 肉質細緻,鮮甜嫩滑, 鮮味在口中爆發, 食完滿嘴魚鮮。天婦羅茄子,蕃薯, 大蝦,芝士年糕, 粉漿做到不太厚, 剛剛好, 入口唔乾身,不油膩, 時間控制得準確, 做得出色。榴槤炸彈是我最喜愛的炸物, 內裏填滿流心榴槤肉

榴槤炸彈是我最喜愛的炸物, 內裏填滿流心榴槤肉,食完之後,齒頰留香, 令人忘不了!

多款果汁汽水, 酒類更多選擇, 有白酒,紅酒,梅酒, 柚子酒,清酒等, 我最喜歡柚子酒, 容易入口, 酸酸甜甜, 啖啖清新的柚子香味。

飯後甜品享用了Movenpick 和Dreyer's 高級雪糕,簡直星級享受, 甜得令人心動, 今晚開心地 畫上完美句號。